вторник, юли 16, 2024
0887257707 videnov@abv.bg
НОВИНИ

510 компании от 25 страни представят новостите в оранжерийната индустрия и селското стопанство на Growtech 2021

Най-голямото изложение за оранжерийни производители в света събира експерти и и производители в Анталия през следващата седмица

Growtech най-голямото изложение в света в сферата на оранжерийното производство на плодове и зеленчуци, което традиционно се провежда в турския курорт Анталия, ще събере производители и експерти през следващата седмица, съобщават от организаторите. Форумът ще се проведе между 24 и 27 ноември, като по време на него 510 компании от 25 страни ot света ще представят последните новости както в оранжерийната индустрия, така и в технологиите за селското стопанство и оборудването в животновъдството. Със свои отделни щандове ще се представят компании от Испания, Фраnция и Унгария. . Изложението ще включва 5 основни категории като; „Технологии за оранжерии и напояване“, „Семена“, „Хранене на растенията и защита на растенията“, „Селскостопански машини“ и „Оборудване за животновъдни стопанства“.

Със своит 790 хил. декара с оранжерии, Турция се нарежда на второ място в Европа и четвърто в света в оранжерийния сектор. Нареждайки се сред първите пет страни в производството на над 30 продукта, Турция е изнесла 1982 различни вида селскостопански продукти за 205 страни през 2020 г.