неделя, май 31, 2020
0887257707 videnov@abv.bg
Българска асоциация „Биопродукти“ отчете дейността си и избра нов управителен съвет
НОВИНИ

Български биопродукти на изложение в Брюксел

Българска асоциация „Биопродукти“ отчете дейността си и избра нов управителен съвет

Събитието ще даде възможност на българските биопроизводители да разширят пазарите за реализация на качествени биопродукти

По инициатива на Нейно Превъзходителство г-жа Мая Добрева, Извънреден и пълномощен посланик на Република България в Кралство Белгия, на 23 октомври 2018 година, ще се проведе представяне  на български биопродукти, със специалното участие на  Българска Асоциация Биопродукти.

Българска Асоциация Биопродукти  ще презентира  продукцията на своите членове- произведени по биологичен начин вина, тахани, ядки, мед, сушени плодове, билки, сладка, млечни продукти, етерични масла  и много други.

Българският биологичен сектор бързо се разраства през последните години, като се възползва от отличните природни и климатични условия, и съчетава старите традиции с иновациите и творчеството.

Събитието ще предостави уникална възможност на българските биопроизводители да разширят пазарите за реализация на качествени биопродукти, както и да установят контакти с местни производители.

Посетителите на изложението ще се насладят на  разнообразието от  биологични млечни продукти, здравословни закуски, сирене от кашу, лавандулови и ягодови сокове, малиново вино и много други неочаквани и вкусни продукти с невероятен вкус.

За Българска Асоциация Биопродукти това е една чудесна инициатива, която ще проправи пътя на българските биопродукти!

NivaBG.com