неделя, декември 16, 2018
0887257707 videnov@abv.bg
МЗХСъбитияСъбития

Съветите на NivaBG по БНР

Съветите на НИВАТА в неделя

Инвестициите в агросектора направиха руската пшеница много по-конкурентноспособна

192Четения
NivaBG.com

Съветите на НИВАТА в неделя, 11 юни в предаването Нощен Хоризонт по БНР, в полунощ.

В предаването “Нощен хоризонт” по БНР, главният редактор на NivaBG.com Владимир Виденов, ще даде точна и практически насочена информация за земеделие на слушателите на националното радио.

Тенденцията за постоянното повишаване на посещенията се дължи на неуморната работа на екипа на “Нивата”, както вече е известен сайта сред земеделските производители.

 

Потребителите на сайта, в секция НОВИНИ научават последните промени в земеделските нормативи, Програмата за развитие на селските райони, Информация за цените на зърнените култури.

 

В секцията СЪВЕТИ ОТ СПЕЦИАЛИСТ всеки фермер, чете актуалните съвети в сферата на растителната защита, торенето и агротехниката в отглеждането на полските и трайните култури.

 

NivaBG.com e единственият земеделски сайт, който публикува БЮЛЕТИН ЗА РАСТИТЕЛНА ЗАЩИТА, в него могат да се намерят съвети и начини за борба с иконмическите важните неприятели, които се проследявавт от опитни агрономи – кореспонденти.

 

Авторският АГРОКАЛЕНДАР на NivaBG.com разглежда ежемесечните операции на полето, в зеленчуковата и овощна градина, в яслите и в пчелините.

 

Във ВИДЕО разделът на NivaBG.com публикуваме авторски PR видеа, за новостите в земеделието.

 

Не на последно място всички потребители, могат от мобилните си телефони да използват каталога на икономически важните болести по земеделските култури, с дадено описание на болестите, плевелите и неприятелите и начини за борба и превенция.  ВИЖ ТУК

Вашият коментар