понеделник, декември 17, 2018
0887257707 videnov@abv.bg
Без категорияФирмен каталог

Мареа – Хоби и градина

Инвестициите в агросектора направиха руската пшеница много по-конкурентноспособна

158Четения
NivaBG.com

„Мареа” е градински център, където ще откриете голямо разнообразие от различни стоки и аксесоари за хоби и градина – семена, луковици, овошки, декоративни растения, почви, торове, тревни смески, саксии, градинска техника, инструменти и обзавеждане, градинско осветление, както и декоративни елементи, опаковъчни материали, букети и подаръчни сетове. „Мареа” е директен вносител на подбрани семена и декоративни растения от Словения и Холандия – едни от най-популярните производители в областта, известни със своите земеделски традиции, висококачествена продукция и огромен избор от цветя. Това позволява да се поддържа богат асортимент и гарантира отлично обслужване на всеки наш клиент.

Градински център „Мареа” се намира в гр. Варна на бул. „Хр. Смирненски“ (срещу УМБАЛ „Св. Марина“). Освен във Варна, магазини „Мареа” може да откриете в гр. Горна Оряховица на ул. „Маню Тодоров” 7А (хипермаркет Kaufland) и в гр. Стара Загора на ул. „Кап. Петко Войвода” 20 (супермаркет Billa). 

А за тези, които предпочитат да пазаруват електронно е на разположение и онлайн магазин за хоби и градина Marea-shop.net, откъдето може лесно и бързо да поръчате – всеки ден от седмицата и всеки час от денонощието. 

Вашият коментар