вторник, ноември 20, 2018
0887257707 videnov@abv.bg
Без категорияФирмен каталог

Терра Агро Инвест ЕООД

Инвестициите в агросектора направиха руската пшеница много по-конкурентноспособна

213Четения
NivaBG.com

„Терра Агро Инвест“ ЕООД е фирма с основен предмет на дейност – посредничество при търговия със земеделска земя /покупко – продажба, наемане и оценка на имоти/ на територията на цялата страна. Фирмата за кратко време постигна стабилни позиции сред силната конкуренция в бранша. Това се дължи най – вече на добрата организация и структуриране на дейността, спазване на професионалната етика и гарантираната коректност към клиенти и партньори.

Създаването на „Терра Агро Инвест“ ЕООД има за цел да отговаря адекватно на търсенето на пазара и да предлага най – добра цена. Отличаваме се от останалите агенции, защото винаги работим в няколко основни направления, както на вътрешния, така и на международния пазар.

Всеки наш клиент се обгрижва с висока компетентност, точно определяне на потребностите и очакванията му, максимална защита на интересите при сключваните от него сделки. Всеки може да бъде сигурен в офертите ни, тъй като винаги проверяваме тяхната собственост, достоверност и валидност.

Екипът ни е внимателно подбран и се състои от високо квалифицирани юристи и доказали се водещи специалисти в сферата на управление на земеделски земи.

Ние се стараем да бъдем актуални и конкурентно способни на пазара, да сме коректни, както към нашите клиенти – продавачи и купувачи, така и към нашите партньори.

Ние, от „Терра Агро Инвест“ ЕООД гарантираме своята отговорност към нашите клиенти, внимателно отношение  към всеки декар земеделска земя и коректност към всички партньори. Отворени сме към възможности за партньорство с агенции и инвеститори в страната и чужбина.

Надяваме се, че сме Ви заинтригували и за нас би било удоволствие да получим положителен отговор от Ваша страна и сме убедени, че взаимната ни работа ще доведе до изключителни резултати и за двете страни.

С пожелание за ползотворно сътрудничество,

Пламена Близнакова,

Управител

NivaBG.com

Вашият коментар