Стефка Парашкевова
01 Апр 2016 г.
Видяна: 13703
Отговори: 3
ТEMA

ОБМЯНА НА ОТПИТ

Здравейте,имаше един форум агросъвети беше много полезен за всички ни.Там споделяхме със колеги кой какво е отгледал какво е посял,засял и как води борба с неприятелите с какво пръска,но за жалост го махнаха.Защо и на кой му пречи?Нека да го има за да можем да споделяме земеделието е много трудна работа,не е като да препродаваш турските домати иска се много труд за да произведеш нещо ценно и вкусно.

11 Апр 2016 г.

Здравейте, ето на този адрес https://nivabg.com/brz/, може да видите актуален бюлетин за растителна защита, като в него са поместени и актуалните препарати, с които да се третира
ТУК са земеделските календари за април:
https://nivabg.com/calendar/dobri-suveti-prez-april-za-gradinarya-ovoshtarya-lozarya-i-pchelarya-28/
https://nivabg.com/calendar/zemedelski-kalendar-mesets-april-5/
https://nivabg.com/calendar/dobri-suveti-prez-april-za-gradinarya---podgotovka-na-pochvata-zasazhdane-na-ranni-domati-piper-i-patladzhan-55/
https://nivabg.com/calendar/aprilskite-pruskaniya-sa-mnogo-vazhni---dobri-suveti-prez-april-za-ovoshtarya-56/
https://nivabg.com/calendar/nov-sort-s-kalem-v-obiknoven-raztsep---dobri-suveti-za-lozarya-prez-april-57/


nedka Arabadgieva
28 Юни 2016 г.
Хубаво е да има контакт между потребители в по-близък план. Може би тази връзка липсва на Стефка Парашкевова. Аз току що се регистрирах, но от пръв поглед още ме привлече информацията и изобщо цялостното поднасяне на новини, съвети календари и пр. , според мен сайта обхваща всестранно всичко което се отнася за постигането на едно отлично земеделие. Аз благодаря за което. Пожелавам успех!

Стефка Парашкевова
17 Юли 2016 г.
Да има информация,но друго е когато е споделена с хора който имат практика,липсва ми сайта разбира се,защото едно е на книга друго е на практика.Тази година до момента съм направила 12 пръскания и пак имам болни домати.Имам чувството,че колкото пръскам повече растенията се увреждат.Фалшиви са препаратите.Носих и листа на агрономите,сменях препаратите няма полза остава само труда ми.