петък, май 14, 2021
0887257707 videnov@abv.bg
Бюлетин растителна защитаЗърнопроизводствоНОВИНИ

ГАРАНТИРАНА ЗАЩИТА ОТ БОЛЕСТИ ПРЕЗ ЕСЕНТА

Където има Ламадор®, снежна плесен няма.

Ламадор Bayer CropScience

Агрономът на ЗК Златно зърно- с. Калипетрово, обл. Силистра за поредна година се доверява на продуктите на Байер за опазване на житните посеви от болести, пренасяни чрез семената.

„Където има Ламадор®, снежна плесен няма. Когато обеззаразявам с Ламадор®, семената изникват дружно, растенията са силни, кореновата система е по-здрава, което води до по-високи добиви“, казва Любомир Любенов.

Ламадор Bayer CropScience

Вляво: Любомир Любенов

Вдясно: Регионалният представител на Байер Тихомир Христов

Ламадор® от Байер е доказал се обеззаразител с изключителен контрол на болести, пренасяни чрез семена и почва. Продуктът предпазва растенията от главни, фузарийно кореново гниене, снежна плесен, ленточна болест, мрежести петна и др.

Любомир Любенов споделя и предимствата на другия продукт в пакетното предложение на Байер- Импулс® Супер: „Импулс® Супер има много добър ефект срещу базично гниене. Може да се използва наесен, за да предпазим растенията, да са здрави и да презимуват успешно. Импулс® Супер може да се използва и пролетта при първото пръскане“.

Импулс® Супер притежава характерно изкореняващо действие срещу причинителите на ръжди, базично гниене, брашнеста мана и др. Продуктът се използва при нужда и може да се комбинира с други продукти за растителна защита.

 

При закупуване на 5 пакета Ламадор® + Импулс® Супер от Байер земеделските производители получават 5 л бонус Импулс® Супер.

Промоцията е валидна до 30.11.2020г.