понеделник, юни 21, 2021
0887257707 videnov@abv.bg
НОВИНИ

Главна дирекция „Земеделие“ организира открит ден във връзка с отварянето на поканите за безвъзмездно финасиране на промоционални кампании на земеделски продукти

Събитието ще даде възможност за контакт на различни заинтересовани срани

Сестра на агрочиновничка поискала пари за яхта по Програмата за развитие на селските райониСестра на агрочиновничка поискала пари за яхта по Програмата за развитие на селските райони

Във връзка с публикуването на поканите за представяне на предложения за 2021 г. за безвъзмездни средства за мерки за предоставяне на информация и насърчаване на селскостопанските продукти, ГД „Земеделие и развитие на селските райони“ и Изпълнителната агенция за потребителите, здравеопазването, земеделието и храните (Chafea) организират годишния информационен ден онлайн.

Тази година Информационният ден ще се проведе в продължение на два дни. Първият ден ще бъде посветен на политическите аспекти. Лектори от Европейската комисия ще обсъдят бъдещето на политиката за промоция, връзката й със стратегията Farm to fork и предстоящия преглед на политиката. Те също така ще представят приоритетите на Годишната работна програма за 2021 г.

Вторият ден ще се фокусира върху практически аспекти и основни промени, свързани с новите покани. Участниците също така ще имат възможност да слушат презентации на външни експерти и координатори на проекти по няколко предизвикателни аспекта, като например как да се изграждат комуникационни кампании в контекста на пандемията COVID19, факторинг в ограниченията на общественото здраве или как да се разработят комуникационни кампании относно устойчивото производство и устойчивото потребление в ЕС, разглеждане на предизвикателствата и очакванията, с примери и ключови знания.

Можете да зададете своя въпрос, като използвате Sli.do и въведете кода на събитието #EUAgriPromo. Можете да получите достъп до Sli.do чрез браузър или да изтеглите приложението Sli.do на вашето мобилно устройство.

За събитието може да се регистрирате тук