петък, септември 24, 2021
0887257707 videnov@abv.bg
НОВИНИ

Хр. Бозуков:Приоритетите на земеделското министерство припокриват тези на служебното правителство

Новите заместници на агроминистъра ще съчетават опит и енергия

Очаквано служебният министър на земеделието проф. Хр. Бозуков обяви днес при представяне на своя екип, че приоритетите на аграрното ведомство ще съвпаднат с тези на служебното правителство, свързани с организирането на честни и прозрачни избори. В неговия екип, както Бозуков заяви ще бъдат съчетани опитът и енергията в лицето на двамата му заместници Атанас Добрев и доц. Крум Неделков.

“Нашата цел е нормалното функциониране на сектора без забавяния и сътресения, Мислим да работим в посока към връщане на доверието на  обществото и гражданите към институцията като работим прозрачно в полза на фермерите, бизнеса и гражданите”, заяви проф. Бозуков. Само за седмица той е провел близо 15 срещи с представители на бранша, на които са представени проблеми, за които се опасява, че едва ли ще му стигне времето.

По отношение на евентуални структурни промени в отделните агенции и институции към министерството Бозуков заяви, че в момента се извършва детайлен анализ за работата им, и едва  след като той бъде изготвен ще се вземат решения за някакви промени.,

Видео от пресконференцията  тук