Италианските премиум хедери Dominoni – гаранция за безпроблемна жътва

Италианските премиум хедери DOMINONI ще бъдат представени на есенното изложение за селскостопанска техника и оборудване БАТА АГРО в гр. Стара
   Прочетена: 2917 пъти
Хедер за царевица Dominioni
Хедер за царевица Dominioni

 Италианските премиум хедери DOMINONI ще бъдат представени на есенното изложение за селскостопанска техника и оборудване БАТА АГРО в гр. Стара Загора от официалният вносител за България ИНОВЕКС Груп.

На щанда на компанията, посетителите ще могат да разгледат два типа хедери - за царевица и слънчоглед, както и да се убедят нагледно в предимствата на продуктите на италианската марка.

Италианския бранд е един от уважаваните и предпочитани марки за хедери на пазара. С над 50 годишен опит, DOMINONI са разработили отлични модели с лека конструкция не натоварваща комбайна и изключително лесна поддръжка. Dominoni e и основен партньор на DEUTZ FAHR и AGCO.

В разгара на жътвата и често трудните условия на работа , всеки  макар и минимален недостатък на хедера оказва огромно влияние върху скоростта и качеството на работа  в обема на ожънатата реколта и времето необходимо за сервиз.

За изработката на хедерите DOMINONI  са вложени най-висококачествени компоненти от Walterschied - Германия, гарантиращи изключителна надеждност с доживотна гаранция за износванe. При покупка на хедер DOMINONI, производителя гарантира 4 години заводска гаранция.

Серията хедери за царевица DOMINONI обхваща фиксирани  и хидравлично сгъваеми модели от 4 до 12 реда с междуредие по избор на клиента от 55 до 75 см., с единична или двойна трансмисия. Ниският профил на моделите позволява работа ниско до земята, която гарантира перфектно събиране на царевицата и при трудни условия. За събирането на пречупената и полегнала царевица спомагат винтовите активни делители, предлагани като опция. Специално за българските клиенти хедерите Dominoni се предлагат по избор с пластмасови или с метални конуси без доплащане. Раздробителите на стъбла имат голям диаметър, гарантирайки пълното раздробяване без задръстване дори и при висока скорост на работа. Раздробителя за стебла на Dominoni е от ново поколение с диаметър 70см. и странично разположение на реда на растенията. Благодарение на това растенията биват отрязани още при навлизането им в реда между конусите и без възможност за задръстване.

Тези две технологични новости  повишават значително производителността, а страничното разположение на задвижващия мотор го предпазва от каквито и да било удари. Именно поради високото качество и иновации, хедерите Dominoni се предлагат в България с 4 годишна пълна гаранция- нещо нечувано до сега за хедер.

С нивомера и индикатора, може да се контролира ъгъла и височината на жътва без  опасност за удари.

Моделите от серията за слънчоглед обхващат безредови хедери от 4  до 12 метра и редови от 4 до 12 реда с  междуредие по избор на клиента от 55 до 75см., с или без раздробител за стебла, с единична или двойна трансмисия. Моделите за слънчоглед използват удължени конуси, които прибират полегналите слънчогледи, недостъпни за останалите хедери. Конусите са с наклон назад и позволяват по-бързото придвижване на слънчогледа без загуби. И при моделите за слънчоглед приемащия шнек е с уголемен диаметър и променлива стъпка, позволявайки непрекъснатото захранване.

Dominoni има специално разработена серия  хедери за силаж за подрязване на фуражни култури.

Моделите използват автоматично регулируема  дискова лента на фирмата KUHN и обезопасен кардан на Walterscheid.

Захранващият шнек е с големи размери и подвижност, с възможност за регулиране на срязването на културата и възможност за промяна на оборотите. Шнека и масивната движеща се рама са от износоустойчива стомана, гарантираща дълъг живот на хедера.


Хедер за царевица Dominioni
Автор  
ОЩЕ ПО ТЕМАТА