понеделник, октомври 3, 2022
0887257707 videnov@abv.bg
Видео

Международни дни на полето 2019 DLG

30 май - 1 юни 2019 INTERNATIONAL FIELD DAYS Bulgaria

Международни дни на полето 2019 стартират в Пловдив на 30 май.

Международни дни на полето 2019 стартират в Пловдив на 30 май
Международни дни на полето 2019 стартират в Пловдив на 30 май

DLG International e компания, която предлага международен опит в създаването на търговски панаири и предоставяне на управление на проекти и консултантски услуги. Тези дейности се координират от служители в централата във Франкфурт с девет дъщерни дружества, включително и в България, под името DLG Bulgaria.

С десетилетия опит DLG, глобалната мрежа от експерти и инстинкт за откриване на нововъзникващи тенденции и проблеми, DLG International е пионер в успешното разработване и осъществяване на международни търговски панаири и специализирани изложения в областта на селскостопанската техника, растениевъдството, животновъдството и биоенергия популярни в цял свят – AGRITECHNICA , EUROTIER, INTERNATIONAL FIELD DAYS.

Нашите глобални платформи са предназначени за насърчаване на диалога между политиците, научната общност и света на бизнеса.
DLG International работи в тясно сътрудничество с министерства и правителствени агенции в подкрепа на международни проекти чрез предоставяне на консултантски и координационни услуги.

В сектора с търговските панаири, консултантските услуги и услугите за изграждане на щандове, предоставяни от DLG International, поставят компаниите в центъра на световната бизнес арена.

DLG има за цел да насърчава иновациите в селското стопанство, агробизнеса и хранителния сектор, чрез трансфер на знания, качество и технологии.