понеделник, ноември 29, 2021
0887257707 videnov@abv.bg
НОВИНИ

Напояването идва от Марс, субсидиите стават в крипто валути

Земята скоро може да изгони своите квартиранти

Новият напоителен сезон чука на вратата. Добре че падна малко снежец, да понапълни водоемите. Фермерите са нация недоверчива. Не вярват че водата ще стигне до тях. Пак някой ще източи язовирите, и със сигурност не за да си полива доматите и краставиците. Тогава откъде ли може да дойде вода?! Пак ще се надяваме на зелените човечета, дето все още не сме ги открили. Затова пък на Марс нали вече уж са открили вода. Може оттам да дойде чрез марсиански оранжеви облаци. А като говорим за дъжд, то не рядко довлича със себе си и градушки, на места като орех, на места като лешник. И пак пропаднали площи, пак кахъри с неблагодарни застрахователи. Там се чакаха едни пилоти от Пампасите, дето уж щели да борят градушките самолетно, като истински соколи. Още ги няма. То и самолети няма. Ще се инвестира в привличане и обучение на ракетострелци и ракетоносци. Истински земеделски космически войни. Нали все в светлото бъдеще праз лук джоджан нейде из космическите плантации ще трябва да гледаме.

Като отворихме дума за за помощи, политиците издигнаха предизборно нов лозунг“Всички субсидии стават в крипто валута“. Така фермерите хептем нищо няма да видят, защото кой е виждал как изглеждат там различните му биткойни, етериуми или тегери Нищо че Мъск обяви неговата тесла за конвертируема на тези невидими средства. С нея обаче картофи или зеле едва ли могатда се изтесат.

Както е тръгнало, нашият дом ще ни изгони като наематели, щом се отнасяме толкова зле с поверените ни имоти. Такива квартиранти даже и на Земята не и допадат. Квартиранти дето разрушават хубавата и природа,  унищожават вместо да опазват растения и животни-  не и трябват. Да отиват да си търсят друг дом каменист и песъчлив. Там няма какво да унищожават. Вместо градеж, навред цари разруха. А земята все ще се намери кой да я обработва.

Ако това ви се струва за реално, не е. Поне за сега е само първоаприлска шега! Но кой знае….

Честит първи април! 🙂