сряда, декември 19, 2018
0887257707 videnov@abv.bg
ИнвентарКомбайниМеханизацияМЗХНОВИНИПикапи и джиповеТоварачиТрактори

3 международни аграрни изложения ще се проведат в Дубай

Gulfood

Инвестициите в агросектора направиха руската пшеница много по-конкурентноспособна

2.89ХилядиЧетения
NivaBG.com

agra me

Gulfood, Agra Middle East, Dubai Wood Show са изложенията, които ще се проведат през идните месеци в Дубай

В края на следващия месец – от 25 до 28 февруари 2013 г., в Дубай се провежда изложението Gulfood – най-голямото изложение в света за хранително-вкусовата промишленост. На изложението се представят над 4200 изложители от целия разнообразен сектор с храни, напитки, суровини и хранителни добавки, услуги в хранителната индустрия и ресторантьорството, обработване и пакетиране на храни.  

Gulfood

Основано преди повече от 25 години, Gulfood има доказана репутация като платформа за бизнес-контакти, обмен на знания, опит и нови технологии.

AGRA Middle East Exhibition

От 26 до 28 март 2013 г. в Дубай ще се проведе изложението „AGRA Middle East Exhibition” – най-голямото и единствено по рода си селскостопанско изложение в Средния Изток. Изложението е разделено на 5 специализирани изложби: „Селскостопански бизнес”; „Животновъдство”; „Рибарство и аквакултури”; „Градинарство и овощарство”; „Машини и консумативи”.

International Wood and Wood Machinery Show

От 8 до 10 април 2013 г. отново в Дубай ще се проведе изложение за дървообработваща и дървопреработвателна промишленост „International Wood and Wood Machinery Show”. Събитието се е превърнало в платформа за иновации и съвременни технологии и демонстрира напредъка в дървообработващия сектор в региона. Заявки за участие в изложенията представителите на земеделските производители и преработватели на суровини и техните организации могат да отправят през сайтовете на изложенията: www.gulfood.com www.agramiddleeast.com www.dubaiwoodshow.com agra me1 dubai agro izlojenia

Вашият коментар