събота, август 13, 2022
0887257707 videnov@abv.bg
ЗърнопроизводствоРастителна Защита

AgCelence фунгицидите на БАСФ – Очаквайте повече!

Очаквайте по-високи добиви и по-високи приходи!

Инвестициите в агросектора направиха руската пшеница много по-конкурентноспособна

Фунгициди от качествено нова генерация, за отличен контрол на болестите! И повече – подобрена физиология на растенията и устойчивост на стрес.
Очаквайте по-високи добиви и по-високи приходи!
– Отличен контрол на болести
– По-добра толерантност на стрес
– По-добро хранене чрез подобрена фотосинтеза
– Увеличена ефективност на производството
2017 Добив Плюс с Рентабилна растителна защита иAgCelence фунгицидите:
–    Пиктор-5% по-ниска цена в технология с други продукти на БАСФ в слънчоглед и/или рапица
–    Диамант Макс-10% по-ниска цена до 1 май
–    Алегро-10% по-ниска цена до 1 май
Диамант Макс е най-иновативният фунгицид от линията AgCelence, който в доза120 мл/дка не само контролира болестите във всички житни култури, но е изключително рентабилно решение. ДиамантМакс е комбинация от най-новия стробилурин (F500)и най-силният триазол (епоксиконазол) срещу брашнеста мана, ръжди, септориози, фузариум, ринхоспориум и мрежести петна по ечемик, както и новопоявилата се болест дрешлера.  Фунгицидът еспечелилдовериетоназърнопрoизводителитеотГермания, Франция и Америка. Диамант Макс повишава толерантността на стрес от високи температури, засушаване, пригори по зелените части на растенията, благоприятства баланса във водния режим на растенията,  оптималното усвояване на азот и предпазва от преждевременно узряване.  
Диамант Макс-Най-добрият е само един!

Алегроосигурява пълен контрол на икономически важните болести в житните култури и AgCelenceефект срещу стресовите фактори на полето.
Алегро- доказаният стробилурин от БАСФ!

Пиктор+15% по-високи добиви,проверен и доказан в рапица и слънчоглед през последните 6 години в България. Безупречния контрол на болести и отлично действие срещу вредоносната склеротиния.При слънчоглед за контрол на болести в ранни фази препоръчителната доза на Пиктор е 40 мл/дка. В този момент освен контрола на болести, растенията получават подобрена устойчовост на стрес, визуално са по-жизнени, зелени и със засилена фотосинтеза. При рапица Пиктор спомага за намалено разпукване на шушулките, съответнопо-малко загуби преди и по време на жътва.
Пиктор – Премиум фунгицид в рапица и слънчоглед!

Ретенго–изгодният мултикроп фунгицид на БАСФ за пролетници от концепцията AgCelence, осигурява по-високи добиви, по-високо качество и толерантност на стрес. Ретенго е единственият регистриран фунгицид с физиологичен ефект в слъчноглед и царевица.
Ретенго – за моя личен успех в слънчоглед, царевица и бобови!

Вашият коментар