сряда, декември 19, 2018
0887257707 videnov@abv.bg
ИнвентарКомбайниМеханизацияМЗХНОВИНИТоварачиТрактори

Даниел Минев, управител на ИнтерАгри е Агробизнесмен на България за 2014 година

Зам. - министър Грудев връчи наградата на управителя на официалния вносител на New Holland за България

Инвестициите в агросектора направиха руската пшеница много по-конкурентноспособна

306Четения
NivaBG.com

Тазгодишният  “Агробизнесмен на България” е Даниел Минев, управител на ИнтерАгри. Зам.-министърът на земеделието и храните Васил Грудев връчи наградата на вестник Български фермер на победителя.

Даниел Минев е изпълнителен директор на Интерагри България АД, един от водещите доставчици на техника и технологични решения за земеделието, официален вносител на New Holland за България.

Дипломира се  през 1998 г. в Технически унивеститет Варна, специалност Електрически машини и апарати с първо отличие за успех. През 2003 г. получава магистърска степен по специалността Electrical Engineering във Florida International University.

Пресконференцията за конкурса Агробизнесмен на България протече по темата “Какви са нуждите на българското земеделие от съвременна техника”.

Минев посвети приза Агробизнесмен на България на целия екип на ИнтерАгри, като сподели, че екипът, който работи в компанията е млад, амбициозен и висококвалифициран.

Силен стимул за високите продажби е фирмено кредитиране при много нисък лихвен процент – под 2% годишно.

ИНТЕРАГРИ АД – дружество с основна дейност внос, дистрибуция и продажби и сервизна дейност на иновативна и високоефективна техника и технологии за земеделския отрасъл в България.

InterAGRI е избрана за единствен официален вносител на световноизвестната марка NEW HOLLAND. ИнтеАгри е оторизирана от NEW HOLLAND да представлява марката на българския пазар не само по отношение на продажбите и дистрибуцията, но и сервизното обслужване. Това е достатъчен атестат за способностите и уменията на ИНТЕРАГРИ и ние сме уверени в нашия общ успех на българския пазар.

Видео от пресконференцията:

Виж видео от събитието

Вашият коментар