понеделник, април 15, 2024
0887257707 videnov@abv.bg
МЗХНОВИНИ

ГЕРБ ще подкрепи управляващите ако те подкрепят земеделците

Вместо 350 лв. от 1 януари ще плащат върху 560 лв. на месец

Инвестициите в агросектора направиха руската пшеница много по-конкурентноспособна

ГЕРБ ще подкрепи управляващите ако те подкрепят земеделците

ГЕРБ започва поредица от срещи по секторните политики

които ще доведат до много нови идеи, заяви в Сливен при откриването на кръгла маса на ГЕРБ за европейското финансиране, която е с тема „Европейското финансиране за периода 2014 – 2020“ заместник – председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.  

„Готови сме да подкрепим и управляващите, когато законодателните инициативи са в подкрепа на българските земеделци и развитието на страната”,

коментира Цветанов. Заместник – председателят на ГЕРБ заяви, че чрез евродепутатите тези инициативи, които се обсъждат ще могат да се защитават интересите на България, а депутатите в НС да направят предложения за законодателни промени. „Всеки един спестен евроцент, всеки един лев, който може да достигне до българските земеделски производители ние трябва да положим максимални усилия и в този смисъл сме в състояние да подкрепим и управляващите, когато политиките са в интерес на българските земеделски производители и за развитието на българското земеделие”, каза още Цветанов. В следващите месеци предстоят още кръгли маси, на които ще се обсъждат секторните политики, възможностите за законодателни промени и инициативи.

Вашият коментар