събота, август 13, 2022
0887257707 videnov@abv.bg
ЗърнопроизводствоРастителна Защита

Успешно земеделие ВИДЕО

Рекордни добиви от царевица с Дюпон Пионер

Инвестициите в агросектора направиха руската пшеница много по-конкурентноспособна

В броя: Рекордни добиви от царевица в ЗК „Зора“, с. Тръстеник, Русенско. Нури Мутиш – хибридите на Дюпон Пионер доказаха високия си потенциал.

И още: Жътва на царевица в с. Черногор, Силистренско. Борис Колев и Христо Христов – Принципал Плюс на Дюпон се доказа като отличен хербицид в царевицата, тези прекрасни лозя в Чирпанско са опазени по технологията на БАСФ – агрономът Димитър Бурилов за фунгицидите, които са приложили. Жътвата на царевица в демонстрационното поле на ЗК Зора в Тръстеник, Русенско, събра този ден много фермери от областта, агрономи и експерти.

При инж. Росен Коев – председателя на известната кооперация, винаги има какво да се види –като модерно земеделие.А щом са замесени пионерските семена и растителната защита на Дюпон, картината е ясна – очаквайте рекорди! Така и стана за втора поредна.

Добиви от 1250 до 1450 кг на декар с нормална влажност – как да не са радостни и домакините, и представителите на световния лидер! Годината беше изпитание както за земеделците, така и за селекцията и растителната защита. Изпитание, което показа предимствата на хибридите на Дюпон Пионер, и отличната растителна защита на Дюпон. С какво се отличи продуктовата линия Оптимум Аква Макс и какви са изводите от стопанската 2013-2014-та година – анализът е на Нури Мутиш .

Вашият коментар