Комбайн New Holland CX5000 / CX6000

   Видяно: 81 пъти
Цена По договаряне

Създадени са 2 модела съответно СХ 5000 модела с 5 сламотръса и 2 СХ 6000 с 6 сламотръса. Дизайнът им има голяма прилика с комбайните от по-висока серия, но не спираме до тук. Комбайните от тази серия се отличават с висок капацитет и високи нива на производителност. Това е машина за фермери които търсят надежност и използване на най-модерни автоматизирани технологий.

Комбайните от серията CX5 или CX6000 разполагат с барабан с диаметър 60 см и могат да бъдат поръчани или с 2 или 4 барабанна система за овършаване.

Вършачен барабан с Opti-Thresh система, битер, роторен сепаратор и Straw Flow битер. При тази система адаптирането към всякакъв вид култури е гарантирано задно с безкомпромисното качество на зърното и производителността.

Прецизното управление на комбайна при жътва може да бъде гарантирано от опцията която New Holland предлага: SmartSteer ™- система за професионално ориентиране и управление до ръба .

Големия диаметър на перковия механизъм, както и лесната му настройка, големия брой отрези за минута на ножа и прибиращите палци по цялата дължина на прибиращия шнек осигуряват постоянно захранване от самото начало.

От МОНТАЖАГРО ТЪРГОВИЩЕ ООД-Вашият New Holland дилърИнформация за контакти

Потребител: МонтажАгро Търговище
Телефон: 0877217623
Адрес: Търговище,главен път Варна-София,след Лукойл

Автор  
ОЩЕ ОБЯВИ