събота, януари 23, 2021
0887257707 videnov@abv.bg
НОВИНИ

Пазарджишки рибари организират трета инициатива „Купи-Пусни шаран“

Този път обаче акцията ще бъде не само в Звъничево, а на три водоема

105Четения

За трета поредна година Ловно-рибарското сдружение „Сокол-1893“ в Пазарджик ще проведе атрактивната си кампания „Купи-пусни шаран“ по повод предстоящия празник Никулден. Този път обаче акцията ще бъде не само в Звъничево, а на три водоема. Идеята е така да се обогати животът в тях с нови екземпляри от най-харесвания сред българите вид риба. Очаква се поредното издание да премине при също толкова жив интерес, какъвто имаше и при предходните две издания.

Във връзка с третата годишнина на инициативата и за по-добро спазване на противоепидемичните мерки, Ловно-рибарското дружество–организира акция и на трите водоема, които стопанисва, но по различно време.

Всеки желаещ да подари живот на шаран, може да го пусне на 6 декември (неделя) от 11:00 часа – на язовирчето край Звъничево, от 12:00 часа на баластриерата край Динката, от 13:00 часа на водоема до Говедаре.

ЛРД „Сокол – 1893 Пазарджик„ е предвидило и специални награди за участници в акцията – те ще бъдат определени от най-атрактивните снимки от акцията качени във Фейсбук страницата на сдружението.

 

 

 

Виктор Павлов