събота, юни 3, 2023
0887257707 videnov@abv.bg
ЗърнопроизводствоМЗХНОВИНИРАСТЕНИЕВЪДСТВОСъвети

Спасете продукцията от гризачи с препаратите Деция – пелети, паста и мини восъчни блокчета

Юнипест Контрол ЕООД предлага широка гама от родентициди от последно поколение

Инвестициите в агросектора направиха руската пшеница много по-конкурентноспособна

Юнипест Контрол ЕООД предлага широка гама от родентициди от последно поколение /т.нар. антикоагуланти/.

Активната съставка на (отрова за мишки) Бродифакум възпрепятства съсирването на кръвта и увеличава пропускливостта на кръвоносните съдове, което причинява смърт от вътрешни кръвоизливи при гризачите в рамките на няколко дни.

Привидно естествената смърт на гризачите не предизвиква страх в популацията им и те продължават да консумират препарата.

Родентицидите, които предлагаме се отличават с изключително високо качество и разнообразна форма- Деция пелети, Деция паста и Деция мини восъчни блокчета. Родентицидите са внос от Германия и се предлагат в разнообразни опаковки от 100 гр., 5 кг и 10 кг.

Деция пелети представляват готова за употреба примамка под формата на пелети.  Третирането става от 5-7 дни за период от 21-30 дни до трайна липса на активност на гризачите и преустановяване консумацията на примамката. Деция паста представлява готова за употреба примамка под формата на чаени торбички.

 

MUSKIL PASTA е новата патентована формулация на Запи, която комбинира активни вещества с по-ниска концентрация с примамливи за гризачите естествени атрактанти, което води до създаването на ефикасен и по-бързо действаща отрова срещу плъхове и мишки.

Новата MUSKIL PASTA FLUO-NP съдържа флуорисцентни компоненти, което позволява проследяване на гризачите и на техните маршрути посредством УВ фенерче. Екскрементите на гризачите, консумирали пастата изглеждат по-светли, което улеснява мониторинга на тяхната активност и следене на скоростта, с която консумират примамката. Всички проучвания доказват, че поради допълнителните хранителни добавки в MUSKIL PASTA FLUO-NP, атрактивността й превишава многократно очакванията, което води до по-пълното й усвояване от гризачите и по-бърз летален ефект.

 

ЮНИПЕСТ КОНТРОЛ ЕООД

Гр. Пловдив, Асеновградско шосе- Агрия АД

Тел. 0882/ 54 94 24 ; 0886/ 19 00 70

Е-mail: а.gunchev@agria.bg             

i.yonkova@agria.bgwww.unipest.bg

1 коментар

  • Ами родентицидите за съжаление могат да бъдат пагубни не само за гризачите, но и за птиците и други животни хранещи се с натровени гризачи.
    Тук http://www.vrediteli.bg/kakvo-e-antikoagulant може да видите повече как да се предпазите при натравяне с родентициди съдържащи антикоагуланти.
    Бъдете внимателни къде зареждате подобни препарати, защото е много опасна и отговорна задача.

Вашият коментар