петък, март 24, 2023
0887257707 videnov@abv.bg
ЛозарствоОвощарствоРастителна защитаСъвети

СКУДО ТЕРМ – БИО ПРОДУКТ СРЕЩУ СЛАНА

Препаратът Срещу слани защитава Зеленчуци

Инвестициите в агросектора направиха руската пшеница много по-конкурентноспособна

СКУДО ТЕРМ Е ПРОДУКТ СРЕЩУ СЛАНИ

Съдържание: Биоразградим съполимер 45%

Функция: Скудо˚ Терм се разтваря във вода и се пръска равномерно по надземната част на културите. Важно е да се подчертае, че разтворът трябва да се разнесе равномерно, за да се осигури хомогенно покритие, а от там и перфектна функционалност на продукта. Зеленчуци, овощни – костилкови, семкови, ягода, малини, грозде, полеви култури (захарно цвекло, ориз, житни растения и т.н.), тютюн, цветя, декоративни и ароматни растения, тревни площи: 1-2  л./ 100л.

Механизъм на действие: Въздействието на Скудо˚ Терм се базира на самокръстосано-свързващ се съполимер,  нетоксичен и биоразградим, който се пръска  по цялата изложена повърхност на растенията и  формира полупропусклива мембрана, изпълняваща защитна функция спрямо температурните промени. Тази мембрана е без цвят и мирис, но е еластична и гъвкава, поради което се гарантира пълна адаптация към надземната част на културата. Специфичната цел е значително да се намали загубата на вода от изпарения, като растението се защити от внезапни температурни промени и от комбинираното въздействие на вятъра и температурата. Скудо˚ Терм намалява изгарянията, причинени от клетъчна слана, висока температура и дехидратация, причинена от вятър и/или пряка слънчева светлина, което пък спомага да се оптимизират наличните водни ресурси.

Скудо Терм действие

Начин на приложение: СКУДО ТЕРМ (SCUDO° THERM) се прилага предимно самостоятелно, поне 48 часа преди метеорологичното явление, разтворен в съотношение 1-2% (1-2 л/100 л вода).  Продуктът не е фитотоксичен и не оставя следи по културите. Последействието му е 20 дни.

Повече информация за продуктите на АМИТИЦА ООД, научете на сайта amiti.org

ПОРЪЧАЙТЕ СКУДО ТЕРМ на телефон 0882 90 80 70

2 коментара

Вашият коментар