четвъртък, октомври 28, 2021
0887257707 videnov@abv.bg
НОВИНИ

Уебинар посветен на селското стопанство в зоните от НАТУРА 2000

Целта на уебинара е да представи както смисъла на ограниченията, които се налагат в зоните от "Натура 2000", така и финансовите помощ

В четвъртък от 12 часа ще се проведе уебинар, посветен на селското стопанство в зоните на НАТУРА 2000 съобщиха организаторите от „Икономедия“. В его експерти от агроведомството, учени и представители на неправителствения сектор ще дадат отговор на някои от най-важните въпроси на фермери и заинтересовани лица. Той ще се проведе онлайн с безплатна, но задължителна регистрация тук, а въпроси могат да бъдат задавани при регистрацията чрез въпросник онлайн или от участниците на живо.

Целта на уебинара е да представи както смисъла на ограниченията, които се налагат в зоните от “Натура 2000” за да бъде запазена рядката за Европа природа, така и финансовите помощи чрез европейски субсидии, които са достъпни за фермерите за развитие на природосъобразно стопанство в защитените зони. Той е част от проекта “Натура 2000 – нови хоризонти”, в който “Икономедиа” АД е партньор.