петък, юли 19, 2024
0887257707 videnov@abv.bg
БиопрепаратиЗърнопроизводствоИнсектицидиЛозарствоМЕХАНИЗАЦИЯОвощарствоРастителна защитаСъбитияТОРЕНЕТорове и препаратиФунгицидиХербициди

Агра 2014

Агра 2014 ще се проведе в Пловдив от 04 до 08 март 2014 година

Инвестициите в агросектора направиха руската пшеница много по-конкурентноспособна

От 4 до 8 март 2014 г. ще се проведе 23-то издание на Международната селскостопанска изложба АГРА.

 

Агра 2014 се организира от Международен панаир Пловдив, под егидата на Министерство на земеделието и храните на Република България, със съдействието на Селскостопанска академия – София.

През 2013 г., в АГРА се включиха общо 385 директни фирми от 17 държави, а с официални участия се представиха Аржентина, Турция и Гърция.  

За трета, поредна година, в рамките на АГРА се организира Специализираната изложба за биологично растениевъдство и животновъдство „БиоАгра”, в партньорство с Фондация АВАЛОН – Кралство Нидерландия и Агроекологичнияцентър към Аграрен университет – Пловдив.

В рамките на АГРА се провежда и единственият в България „Конкурс за иновации“ в областта на селското стопанство, в който през 2013 г. участваха 62 иновативни чуждестранни и български продукти.

От 2013 г., стартира и нов проект за представяне на достиженията на българското животновъдство, който осъществяваме със съдействието на развъдните асоциации в страната.

МЕЖДУНАРОДНАТА СЕЛСКОСТОПАНСКА ИЗЛОЖБА„АГРА” се провежда от 1992 година, в партньорство със Селскостопанската академия към Министерството на земеделието и храните. Три години по-късно еодобрена от UFI, а сега е най-големият форум на агробизнеса в Югоизточна Европа

 

Вашият коментар