събота, април 20, 2024
0887257707 videnov@abv.bg
Без категорияНОВИНИ

Ето новите заместник изпълнителни директори в ДФЗ

В Системата за електронни услуги (СЕУ) на ДФ „Земеделие“ са публикувани цифрови географски данни (shp. файлове) за заявените за подпомагане парцели по Кампания 2019В Системата за електронни услуги (СЕУ) на ДФ „Земеделие“ са публикувани цифрови географски данни (shp. файлове) за заявените за подпомагане парцели по Кампания 2019

УС на ДФЗ направи промени в състава на заместник-изпълнителните директори

 

С решение на Управителния съвет на Държавен фонд „Земеделие“ се освобождава от длъжност заместник-изпълнителния директор на ДФ „Земеделие” с ресори „Технически инспекторат“ и „Краткосрочни схеми за подпомагане“ г-н Георги Динев. Неговият пост заема г-жа Лозана Василева.

Освобождава се от длъжност заместник-изпълнителния директор на ДФ „Земеделие” с ресори „Селскостопански пазарни механизми“ и „Инвестиционни схеми за подпомагане“ г-н Димитър Горов. Неговият пост заема г-н Камен Диков.

Освобождава се от длъжност заместник-изпълнителния директор на ДФ „Земеделие” с ресори „Директни плащания на площ “ и „Информационни технологии“ г-жа Владислава Казакова. Нейният пост заема г-жа Петя Славчева.