петък, май 24, 2019
0887257707 videnov@abv.bg
ЖивотновъдствоНОВИНИ

Премиерът Бойко Борисов уволни зам.-министър Цветан Димитров

Освободедни са също така директорa на Дирекция „Животновъдство“ Златка Възелова, директорa на Дирекция „Директни плащания и идентификация на земеделските парцели“ Георги Праматаров, както и съветника на министъра Бойко Синапов. Това съобщиха от правителствената информационна служба.

Борисов разпореди създаване на оперативен щаб за борба с чуматаБорисов разпореди създаване на оперативен щаб за борба с чумата
4.44ХилядиЧетения
NivaBG.com

Със заповед на министър-председателя Бойко Борисов от длъжността заместник-министър на земеделието, храните и горите е освободен Цветан Димитров. Това съобщиха от правителствената информационна служба.

Решението на премиера е взето след срещата на министъра на земеделието, храните и горите Румен Порожанов с представители на протестиращите животновъди.

Министър-председателят Борисов разпореди на министър Порожанов да освободи също така директорa на Дирекция „Животновъдство“ Златка Възелова, директорa на Дирекция „Директни плащания и идентификация на земеделските парцели“ Георги Праматаров, както и съветника на министъра Бойко Синапов.

NivaBG.com