четвъртък, май 13, 2021
0887257707 videnov@abv.bg
НОВИНИ

Стипендия за иновативно мислещи учени от EIT Food

Срокът за кандидатстване е до 14 май 2021 г.

Постдокторанска стипендия EIT Food Innovator Fellowship 2021 ще даде възможност на млади учени с иновативно мислене да претворят в устойчив бизнес свои идеи в сферата на агрохраните. Работният език е английски, а срокът за приемане на документите е 14 май 2021 г.. Освен съответната диплома за магистърска или докторска степен, кандидатите трябва да притежават минимум четиригодишен практически опит в сферата на научните изследвания и иновациите.

Бъдещите иновативни лидери на агро-хранителната система се нуждаят от нов набор от компетенции извън тези, придобити в научноизследователска и академична среда – те се нуждаят от умения, които им позволяват да предлагат, управляват, изпълняват и ръководят интердисциплинарни / мултидисциплинарни изследователски и иновационни проекти, за да да могат да трансформират своите лабораторни идеи в бизнес идеи.

EIT Food INNOVATOR FELLOWSHIP има за цел да идентифицира таланти в световен мащаб с творчески и иновативен потенциал, желаещи да разширят репертоара си от умения чрез усъвършенствано обучение за разработване на иновативна идея със значително въздействие върху хранителната система. Ако искате да изпробвате таланта си и искате да научите повече за тази програма, моля, намерете подробностите тук.