понеделник, септември 21, 2020
0887257707 videnov@abv.bg
НОВИНИ

Живко Живков: Никога не съм употребявал наркотици

Директорът на Държавния фонд "Земеделие" ще търси правата си в съда за разпространената фалшива новина

4.23ХилядиЧетения

Изпълнителният директор на Държавния фонд “Земеделие” Живко Живков отрече появилата се в медийното пространство новина,че е хванат да шофира след употреба на наркотици. Живков нарече появилата се в някои сайтове информация “фалшива новина” и каза, че до края на деня ще реши дали да търси правата си в съда.

Живко Живков е категоричен, че информацията, че е арестуван в София, няма нищо общо с истината.”По времето, в което се оказа, че миналата седмица съм арестуван и колата ми е прибрана в полицията, аз бях в редовен годишен отпуск на Българското Черноморие със семейството ми, може да се провери хотелът, резервацията и снимки къде съм бил. Това е медийна атака, зад която стоят нечии накърнени от работата на Фонд “Земеделие” интереси”, категоричен е директорът на фонда.

“Може да е някой служител, който е засегнат, може да е някой бенефициент – лични интереси, болни амбиции, наранени финансови взаимоотношения между Фонд “Земеделие” и некоректен бенефициент”, заяви Живков.

Той отрича някога да е шофирал автомобил с немска регистрация, какъвто се посочва в информацията, и твърди, че никога през живота си не е употребявал наркотици:

“Пожелавам на всички наркомани да имат моя начин на живот, всяка сутрин в шест часа съм във фитнеса и поне два пъти в седмицата играя футбол с приятели. В  момента се консултирам с адвокат и ще реша как да си търся правата”, каза още Живко Живков, цитиран от БНР.

NivaBG.com
Виктор Павлов