петък, март 31, 2023
0887257707 videnov@abv.bg
Агро експертите съветват

Уникално решение за старт на есенните култури, с доказани резултати вече 15 години

EUROCEREAL® - НАШИЯТ ПРИНОС ЗА ВАШИЯ УСПЕХ!

EUROCEREAL® - НАШИЯТ ПРИНОС ЗА ВАШИЯ УСПЕХ!EUROCEREAL® - НАШИЯТ ПРИНОС ЗА ВАШИЯ УСПЕХ!

NP формулацията EUROCEREAL® 10-24-0 MPPA-DUO задоволява в максимална степен нуждите от хранителни вещества на зърнено-житни и фуражни култури и рапица:

EUROCEREAL 10-24-0Стимулира вкореняването и подпомага бързото развитие на културите през есента ( за оптимално презимуване на есенниците, ключов фактор за високи добиви )
Предпазва хранителните елементи, включени в тора, от загуби в почвата, без значение от киселинността (pH) на почвата ( за оптимално хранене на културите и висока рентабилност на вложението ).
Висока степен на братене (житни)
Подпомага усвояването на хранителни, блокирани в почвата, като по този начин допълва храненето на растенията без увеличаване на инвестицията в торове.

EUROCEREAL®: Утвърдена NP формулация, обогатена със сяра и микроелементи

mppa duoMPPADUO® – надеждната защита: Патентованият комплекс MPPADUO® стимулира покълването, поникването и развитието на кореновата система. Предпазва хранителните елементи от загуби в почвата и осигурява достатъчно количество фосфор през цялата вегетация (при оптимални торови норми).
Добавените микроелементи бор (B) и цинк (Zn), играят важна роля в метаболизма на растенията още през есента.
Eurocereal® 10-24 MPPA DUO се препоръчва за основно подхранване на есенните култури (пшеница, ечемик, рапица) за осигуряването на бърз старт и оптимално вкореняване на  културите, без загуба на вложена торова норма и за високи и качествени добиви.

Резултати с EUROCEREAL® 10-24, през стопанската 2018-2019 година:

Преди приложението на продукта се препоръчва почвен анализ, за което Тимак Агро България, може да ви съдейства! Тимак Агро България предлага и флуориметрично измерване (листен анализ) на място, с професионална препоръка след анализиране на резултатите.

 

Земеделието никога не спира! Продължаваме да бъдем ефективни, като спазваме мерките за безопасност! Вижте повече за продуктите на Тимак Агро: www.timacagrobg.com/products 

EUROCEREAL® – НАШИЯТ ПРИНОС ЗА ВАШИЯ УСПЕХ!