сряда, април 24, 2024
0887257707 videnov@abv.bg
ВидеоНОВИНИ

Важни срокове от ДФЗ 2023

Важни срокове от ДФЗ 2023

Важните срокове за подаване на документи към държавен фонд Земеделие вече са достъпни в Календар за субсидии на НиваБГ.ком.

Гледайте до края, за да разберете как да получите достъп до тях. Здрвейте уважаеми земеделци, това видео идва до вас, благодарение на семената на Лидеа България. Разгледайте какви добиви са получили от есенници от линка, който сме публикували в описанието и в първия коментар на видеото.

Сроковете за подаване на документи може да намерите в Календар на субсидиите – трябва само да влезете в приложението или да последвате линка и да натиснете важни срокове от ДФЗ.

В таблицата има информация за предстоящи приеми на документи, без които няма да могат да се получат субсидии по предстоящите програми за директни плащания.

До 30 август предстои да се подадат документи за Хуманно отношение към животните и антимикробна резистентност (ХЖ-АМР), a от 5 октомври следва да подготвите документите за обвързано подпомагане по различните производства.

Календар за субсидии има платена услуга, с която ще ви уведомяваме директно на вайбър за конкретните срокове, няколко дни преди крайната дата.