събота, май 25, 2024
0887257707 videnov@abv.bg
МЕХАНИЗАЦИЯ

Японски трактори

Японски трактори Кубота

Японски трактори

Японските трактори Кубота се отличават с надеждност, качество, сигурност, икономичност и многофункционалност на добра цена. Машините на японския бранд се справят с всяка работа с отлична бързина и лекота.

Независимо дали става дума за работа на полето, двора, индустриално озеленяване, строителство, футболни и голф игрища, хотелски комплекси и др. тези помощници изпълнят всяка задача без затруднения.

Тракторите  Кубота са лесни за управление, работа и поддръжка. Всяка машина е произведена с легендарната японска прецизност и здравина, а моделите в някой от сериите са изключително маневрени и функционални, за да се справят в тесни пространства и за най – взискателните задачи. За целта просто трябва да изберете подходящият прикачен инвентар за вас – косачки, брани, култиватори, сеялки, торачки , снегопочистващ инвентар , пръскачки,  зелената серия (балировачки, сеносъбирачи и обръщачи, косачки , фолиращи машини), прикачна техника за изкуствени терени , инвентар за комунални нужди и др. От мощните големи машини до малките трактори – намерете подходящия трактора Кубота, който да работи най-добре за вас. Тъй като българският земеделец е изключително взискателен и в същото време предприемчив, всяка нова машина е съобразена с неговите изисквания и предлага изключително съотношение цена/качество.

Малогабаритни трактори до 60 к.с.

Серията ВХ на Кубота се предлага в два модела с мощност 23 и 26к.с.. Те са подходящи за разнообразен вид работа, като може да се използват, като трактор или косачка (възможност за асемблиране на косилен апарат). Възможност за работа с разнообразна прикачна техника,  като косачка, дъска за сняг, фреза за сняг, роторна метла за почистване, челен товарач и др.