вторник, юли 23, 2019
0887257707 videnov@abv.bg
НОВИНИ

Пожар изпепели фермата на Томи Попов от Пазарджик

Този пожар е третия тежък удар върху неговото стопанство.

3.82ХилядиЧетения

Голям пожар избухна в местността Зайкови ливади , на територията на бившето ДЗС в Пазарджик. След няколкочасово гасене пожарникарите са изгасили пламъците. Огънят е унищожил няколко хиляди бали със слама и люцерна, покривна конструкция, 5 свине и 2 коня. Спасен е друг намиращ се в близост сеновал и прилежащи постройки към него.

 

67-годишният Томи Попов вижда, че фермата му гори около 17 часа вчера. Когато пристига на мястото там вече са и огнеборците, които се опитват да потушат огнената стихия. Томи Попов няма идея каква може да е причината за пожара, но отрече някой да е имал интерес за закупуването на неговото стопанство. Пожарникарите са успели да потушат огъня за няколко часа. Спасен е намиращ се в близост сеновал и прилежащите постройки към него. За Томи Попов този пожар е третия тежък удар върху неговото стопанство.

 

Три противопожарни автомобила са потушили снощи пожара. Доизгасяването на тлеещия огън продължи и през днешния ден. Полицейски служители извършиха оглед и провеждат разследване, за да се установят евентуалните причини, довели до инцидента, както и точните щети, нанесени от него.

NivaBG.com
Виктор Павлов