сряда, май 29, 2024
0887257707 videnov@abv.bg
АгрокалендарТОРЕНЕ

Величко Великов – директор „Продажби“ в „Афер България“ ЕООД: Целта ни е да осигурим качествени продукти на добри цени

Ние не можем да изоставаме от пазарите, защото комбинираните торове стават все по-популярни и делът им непрекъснато се увеличава, добави Великов

Млад и перспективен екип в полза на земеделиетоМлад и перспективен екип в полза на земеделието

Величко Великов – директор „Продажби“ в „Афер България“ ЕООД:

Целта ни е да осигурим качествени торове на добри цени

Нашата цел е да осигурим на потребителите качествени продукти на добри цени, коментира пред Nivabg.com Величко Великов, Директор продажби в дъщерното на „Агрополихим“ АД дружество „Афер България“ ЕООД.

Ние не можем да изоставаме от пазарите, защото комбинираните торове стават все по-популярни и делът им непрекъснато се увеличава, добави Великов.

Според него, пазарните тенденции позволяват на българските производители достъп до изгодни и едновременно с това качествени продукти, а намалените разходи за торене водят и до по-добри финансови резултати. Великов посочи, че в момента ценовите равнища на амониевия нитрат у нас са най-ниските в Европа. Подобна е ситуацията и с цените на комбинираните торове, като причината е малкият пазар, и наличието на голям брой производители и вносители.

Сред приоритетите на „Агрополихим” АД е популяризиране на технологията за течно торене, като един от най-прецизните методи за подаване на хранителни вещества на растенията. Най-големият български производител предлага на пазара цяла гама течни торове, сред които течен азотен тор, течен азотен тор със сяра, течни комбинирани торове серия ФАСТ и ФАСТ+.

Пълната продуктова гама на „Агрополихим“ АД, ще откриете на сайта на компанията agropolychim.bg.